1e fase voor Cascaderun gereed

DATUM

Start: - Voltooid: -

CATEGORIE

Ontwikkeling & advies

1e fase voor Cascaderun gereed. Nu na cascade run gestart met de overige werkzaamheden.

We zijn door de gemeente Hoogeveen geselecteerd om de herinrichting van de Hoofdstraat zuid uit te voeren. Na de herinrichting van het middendeel mogen we het werk nu afmaken, daar zij we erg blij mee.

Net als fase twee hebben we ook in het zuidelijk deel te maken met winkeliers, ondernemers en bewoners. Door vooraf een goed communicatiesysteem op te zetten informeren we iedereen tijdig over onze werkzaamheden.

De uitdaging in deze fase is de korte uitvoeringstijd. De werkzaamheden moeten  voor de Pulledagen afgerond zijn en tussendoor moeten we rekening houden met de Cascaderun. Daarom zijn we gestart aan de westzijde en is dat inmiddels klaar.

Nu de hardlopers zijn gepasseerd kunnen we echt gas geven. En dat doen we!

De werkzaamheden in het middenterrein en aan de oostzijde zijn in volle gang, er zijn meerdere graafmachines en vaklieden aan het werk. Inmiddels zijn er drie ploegen straatmakers en lopen de technici voor het aanbrengen van verlichting en geluidboxen met ons mee.

Al met al uitdaging genoeg maar supertrots dat we als lokaal bedrijf deze werkzaamheden in ons mooie stadscentrum uit mogen voeren.

EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact