Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich onder meer in onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal en regionaal niveau. Wij dragen graag ons steentje bij aan het bevorderen van de leefbaarheid in Hoogeveen en omliggende dorpen, o.a. door het sponsoren van verschillende (sport)verenigingen.

 

Medewerkers

Onze medewerkers komen grotendeels uit deze regio. Ook zijn wij samen met andere lokale partijen, zoals onderwijsinstellingen, betrokken bij het interesseren en enthousiasmeren van jong talent voor de techniek. Wij leiden jonge mensen op tot echte vakmensen en bieden hen na afloop een passende baan aan. Wij investeren in ons personeel door ze vakopleidingen aan te bieden, zowel ter verdieping als verbreding van hun kennis.

 

Duurzame bedrijfsmiddelen & recycling

Onze zorg voor het milieu uit zich niet alleen in onze recycling activiteiten, maar ook in ons streven om onze eigen CO2-footprint te verlagen. Wij zijn hiervoor gecertificeerd conform trede 5 van de CO2-prestatieladder.

Tevens investeren wij in duurzame bedrijfsmiddelen, gebruiken deels HVO in plaats van fossiele brandstof en zetten daarnaast (voor de toekomst) in op alternatieve brandstoffen, zoals elektriciteit of waterstof. Het dak van onze werkplaats is voorzien van zonnepanelen, waardoor wij voor een groot deel in onze eigen stroombehoefte kunnen voorzien.

Onze ambitie is om een aantrekkelijk werkgever te zijn, maar ook een deskundige, slimme, eerlijke en betrokken zakenpartner!

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact