Materieel

Wij beschikken over modern en goed uitgerust (duurzaam) materieel zoals shovels, mobiele kranen, rupskranen, minikranen, kippers, containerauto's, autolaadkraan, grond- en biomassa zeven, een houtshredder en tal van klein materieel zoals een knikmops, mini dumper, walsen en trilplaten.

Duurzaam materieel

We zien onze materieel als visitekaartje. Daarom zijn onze voertuigen uitgevoerd met schone en energiezuinige motoren. Onze voertuigen en machines worden intensief gebruikt en daarom wekelijks schoongespoten. Hierbij gebruiken we regenwater die wordt gewonnen van onze gebouwen. 

Eigen onderhoud

Wij hebben een eigen onderhoudswerkplaats waar ons materieel, door onze eigen mensen, wordt onderhouden. Elke stuk materieel wordt tenminste een keer per jaar aan een noodzakelijke keuring onderworpen, zoals de jaarlijkse APK-keuring. Daarnaast wordt het grondverzetmaterieel inclusief hulpmaterieel jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd. Bovendien wordt onze werkplaats gebruikt voor het uitvoeren van innovatieve aanpassingen aan het materieel om efficiënter en/of veiliger te werken.

Huur ons materieel

Ook verhuren wij ons slimme materieel. Zo hebben we diverse soorten kranen, shovels, kippers en containers te huur. Wilt u daar gebruik van maken of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact