Ontwikkeling & advies

Bij ons kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden zoals infraprojecten, leveren van grondstoffen en recycling. Maar ook in de fase daarvóór kunnen wij u al van dienst zijn met ontwerp, ontwikkeling en advies. Wij denken met u mee en geven u advies waar nodig is. Hierdoor worden alle keuzes weloverwogen gemaakt en maakt u uiteindelijk de slimste keuze. 

Ontwikkeling

Wij helpen u bij het ontwikkelen van een compleet plan voor de (her)inrichting van een (complexe) locatie, met alle expertises die daarbij komen kijken. Naast onze eigen ervaringen en expertises, maken wij hierbij gebruik van ons uitgebreide netwerk met sloopbedrijven, architecten en ingenieurs. 

Advies

Wij luisteren niet alleen naar wat er gevraagd wordt, maar geven ook advies over bestemmingsplannen, technieken, materialen, bijbehorende risico’s en de kosten van het totale project. Het advies wordt vervolgens uitgewerkt tot een concreet ontwerp. Kortom, een compleet traject van idee tot ontwikkeling en uiteindelijk realisatie. 

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact