Handel & grondstoffen

Wij zijn gespecialiseerd in het totaalproces van winning tot en met aflevering van grondstoffen. We hebben het totale proces in eigen beheer. Dit maakt het voor ons mogelijk om de grondstoffen her te gebruiken bij één van onze projecten of deze te verhandelen aan derden. Op deze manier werken we aan een duurzaam en toekomstbestendig milieu.

Het proces

In het proces kijken we naar de afvalstromen die vrijkomen of grondstoffen die nodig zijn voor een nieuw project. Op basis van milieuhygiënische kwaliteit, logistieke optimalisatie en innovatieve oplossingen, kijken we hoe we de grondstromen zo duurzaam mogelijk in kunnen zetten. Waarbij het hergebruiken van grondstoffen altijd onze voorkeur heeft. 

Grondstoffen en verkoop

Wij leveren producten zoals zand, grond, bemeste tuinaarde, grind, granulaat of compost. Naast de verkoop, gebruiken wij de producten zelf ook bij het inrichten van woonwijken en pleinen, het aanleggen van wegen of geluidswallen en meer. Daarnaast bieden we grondstoffen aan voor het opwekken van groene energie. Zo werken we samen aan een slimme en duurzame toekomst.

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact