Project Nijstad

DATUM

Start: 1 januari 2013 Voltooid: 31 december 2021

CATEGORIE

Ontwikkeling & advies

Van zandwinning naar recreatieve “hotspot”

Strand Nijstad is een recreatiegebied net ten westen van Hoogeveen, ontstaan uit een voormalige zandwinning. Sinds 2013 zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van dit grote project.

Inmiddels is er een strand, recreatieterreinen, een strandpaviljoen, een in – en outdoor sportschool, verhuur van kano’s, sup’s en waterfietsen. Volgend jaar zal de watersport verder uitgebreid worden met een duikschool. Het is een ideale plaats geworden om te ontspannen, sporten, sportief te recreëren en gezellig samen te komen bij het paviljoen. En dat allemaal aan de stadsrand van Hoogeveen.

"De ontwikkeling van Nijstad ligt op schema" vertelt Zuidema". De stranden, het recreatiegebied, het Paviljoen en de parkeerplaatsen zijn klaar en de bezoekers weten het gebied in de zomer, máár ook in de winter te vinden. Door de enorme belangstelling mogen we zeggen dat Nijstad omarmd wordt door de Hoogeveners en de regio. 

En verder.

In 2021 staat de bouw van een sportcentrum op het programma en het realiseren van het vakantiepark. 

Met de juiste voorbereidingen zijn we inmiddels met het project gestart, de verwachting is dat direct na de zomer de civieltechnische werkzaamheden hiervoor zullen starten waarna eind 2021/begin 2022 de eerste vakantiewoningen gebouwd zullen worden.

Meer weten over dit project? Of heeft u een vergelijkbaar project en zoekt u ondersteuning? Neem dan contact met ons op!

 

 

EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact