Grondverzet

Grondverzet

Door ons uitgebreide machinepark, kunnen de projecten gerealiseerd worden met onze eigen specialisten. Vakkundig personeel dat zich vol passie inzet om grondverzet projecten tot een goed einde te brengen. Grondverzet kan zowel kleinschalig zijn, bv bij tuinaanleg, als grootschalig, denk hierbij aan het ontgraven van watergangen en de aanleg van geluidswallen.

Sloopwerken

Naast grondverzet ontzorgen wij ook, in samenwerking met regionale partners, uw sloopwerken. De combinatie sloopwerken en bodemsanering is bij ons in goede handen. Wij slopen wegen, gebouwen en meer. Waar we kunnen, recyclen we het bouwafval om deze vervolgens weer te gebruiken bij één van onze andere projecten. 

Waterbouw

Ook voor alle werkzaamheden op het gebied van waterbouw kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het aanleggen van stuwen, steigers of beschoeiing. 

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact