Bodemsanering

In Nederland komt op veel plaatsen bodemverontreiniging voor, daarom is een gedegen bodemonderzoek essentieel. Uit zo’n onderzoek kunnen we achterhalen of er sprake is van bodemverontreiniging. Op basis van de uitkomst kunnen we bepalen of we verder gaan met of zonder maatregelen. Is een bodem erg verontreinigd? Dan is er bodemsanering nodig. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk dat alle grond wordt weggenomen. Dit is ook afhankelijk van het nieuw te bouwen project. 

Saneringsplan

De saneringsvariant wordt verwerkt in  een saneringsplan, op basis waarvan de bodemsanering, na instemming van bevoegd gezag, in gang kan worden gezet. Als de sanering is afgerond blijven wij het, waar nodig, monitoren en starten we met het bestemmingsplan overige grondwerk. 

 

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd voor de BRL- SIKB 7000, SIKB-protocol 7001. Wij als specialist kunnen u daarom van dienst zijn bij bodemonderzoek, saneringsplannen en de daadwerkelijke sanering.

Met deskundig en zorgvuldig vakmanschap, voeren wij op structurele basis projecten uit waarbij de klant centraal staat. Door onze betrokkenheid met de klant, de manier van afvalstromen beperken en het hergebruik van grondstoffen werken we samen aan de slimste weg. 

Ik wil graag contact opnemen
Zuidema groep
EENVOUDIG EN ONLINE

ZAND, GROND, COMPOST,BEMESTE TUINAARDE EN GRIND BESTELLEN?

Ga naar de webshop Sluiten
Contact